Posts

AVANTAJELE STRUCTURILOR METALICE

AVANTAJELE STRUCTURILOR METALICE

Inainte de a incepe constructia unei cladiri, este foarte important sa alegem corect structura de rezistenta a acesteia. In domeniul constructiilor, sunt cunoscute mai multe forme de structuri de rezistenta. In acest articol, vom vorbi insa despre avantajele structurilor metalice.

Arhitectii si inginerii in constructii, aleg metalul, pentru realizarea structurii unei cladiri, datorita gradului de siguranta pe care il cofera acest material, structurii fiecarei constructii. Este adevarat, tot ce e trainic are un cost mai ridicat, deoarece, constructiile metalice necesita cheltuieli de intretinere mai mari decat cele de zidarie sau de beton. Costul mai mare este determinat de materialele de protectie anticoroziva, care se aplica pe otel, pentru a evita coreziunea.

Structurile metalice se folosesc atat la constructia caselor sau a birourilor, cat si a grajdurilor, silozurilor sau hambarelor. Structurile Metalice realizate de societatea Hefex SRL din Baia Mare, au rolul de a proteja cerealele sau de a tine la adapost utilajele folosite in agricultura sau zootehnie. Asadar, aceste constructii au un grad sporit de cautare in unul dintre cele mai importante domenii de activitate, atat din Romania, cat si din toata lumea, in agricultura.

Constructiile metalice au forme, dimensiuni, si destinatii foarte diferite: constructii cu etaje, turnuri si stalpi de sustinere, poduri de sosea si cale ferata.

Cele mai importante elemente care se regasesc in structurile metalice sunt : table, platbande, profile si tevi. Acestea se imbina prin sudare, nituire sau prin prinderea cu suruburi speciale.

Specialistii Hefex asteapta sa-i contactezi, pentru a-ti realiza cele mai durabile structuri metalice.

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon:

Tel: 0262-287750, 0262-287754

Fax: 0262-28774