Posts

CUMPARATI SILOZURI METALICE, MARCA HEFEX

CUMPARATI SILOZURI METALICE, MARCA HEFEX

Sunteti agricultor? Va ocupati de recoltarea cerealelor ? Aveti nevoie de silozuri metalice pentru depozitarea graului, porumbului, floarea soarelui, rapitei, orzului sau a orezului? Compania Hefex Baia Mare va pune la dispozitie o gama larga de silozuri, de cea mai inalta calitate, la un pret excelent.

Executate din tabla virolata cu diametre intre 3 – 6 m si o inaltime intre 6 – 20 m, silozurile realizate de compania Hefex sunt folosite pentru stocarea cerealelor pe termen mediu si lung. Spre deosebire de alte incaperi de depozitare, silozurile sunt dotate cu ventilatoare pentru aerarea cerealelor si mai multe guri de aerisire, ceea ce asigura o stocare corecta a productiei recoltate.

Silozurile au urmatoarele componente:

  1. Gura de aerisire
  2. Gura de alimentare
  3. Acoperișul silozului
  4. Peretele silozului
  5. Ventilator
  6. Tranziție
  7. Fundatia silozului
  8. Placa circulara din beton
  9. Suporți pentru podea
  10. Podea complet perforate
  11. Scara interioara
  12. Scara exterioara

Silozurile metalice proiectate de echipa Hefex sunt realizate dupa necesitatile clientilor, aplicandu-se astfel solitii personalizate, functie de domeniul de utilizare. La realizarea fiecarui proiect, sunt folosite cele mai bune materiale de constructie, utilaje de ultima generatie, în conformitate cu normativele europene in vigoare.

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon:

Tel: 0262-287750, 0262-287754

Fax: 0262-28774

Echipa Hefex va sta la dispozitie