Posts

PROIECTAREA HALELOR METALICE

PROIECTAREA HALELOR METALICE

Aveti nevoie de o hala pntru spatii comerciale sau industriale ? Echipa Hefex va propune cele mai benefice si eficiente solutii pentru proiectul dumneavoastra. Oferim servicii complete de proiectare, dar si de confectionare a structurilor metalice, precum si asamblarea, montarea si finisarea interioara si exterioara a halelor metalice la cheie.

Specialistii Hefex sunt preocupati atat de proiectarea structurilor metalice, cat si de executia halelor metalice care sa respecte normelor europene legislative in vigoare, care sa satisfaca cerintele logistice, tehnice si, nu in ultimul rand,pe cele financiare ale clientilor.

Echipele noastre de proiectare si de ingineri constructori vor examina in detaliu proiectele, schitele oferitede dvs, astfel incat sa identifice eventualele erori de proiectare, implementand procedeele de lucru, evitand astfel costurile inutile ale lucrarilor suplimentare.

Echipele tehnice vor executa in atelierele proprii confectionarea oricarui tip de structura metalica, executia de armaturi din otel beton, toata gama de dimensiuni si orice grad de complexitate, executia de debitare a metalului, taieri laser, sablarea, vopsire, sudare- suntem acreditati ISO 9001:2008 ISO 14001:2004 OHSAS 18001:2007

Noi suntem partenerii dumneavoastra de incredere. Contactati-ne :

Tel: 0262-287750, 0262-287754

Fax: 0262-28774