Postări

3 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SA ALEGI ECHIPA HEFEX SRL

3 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SA ALEGI ECHIPA HEFEX SRL

Toata lumea isi doreste constructii rezistente in timp, finisaje calitative , iar pretul sa fie accesibil si corect. Pentru acest lucru, important este sa gasesti echipa potrivita, care sa raspunda tuturor cerintelor de mai sus.

Nu este deloc usor sa te mentii pe o piata, unde concurenta este foarte mare. Din acest motiv, la Hefex SRL se pune un mare accent pe pregatirea continua a personalului, asa incat lucrarile cu grad mare de dificultate si complexitate sa fie realizate conform cerintelor clientilor.

De asemenea, conducerea societatii Hefex SRL, investeste in fiecare an in utilaje de ultima generatie. Acestea sunt folosite la realizarea prelucrarii mecanice specializate, cu un grad mai mare de dificultate. In dotarea companiei sunt urmatoarele utilaje masina de sablat cu alice, masina de taiat FALCON 3000, fierastrau semiautomat PEGAS, echipament de taiere cu plasma presa abkant CNC pentru indoit tabla, masina de virolat tabla, polizoare, trolii electrice, masiina de sanfrenat, masina de indoit tabla, teava si profile, masina de roluit tabla instalatii si aparate de sudura, prese hidraulice, masini de gaurit, cuptor de uscare electrozi, grinda cu electroplan de 1,6 to, strunguri, raboteze, instalatii de pulverizat vopsea, automacarale de diferite tonaje, incarcator frontal cu brat telescopic Manitou, etc.

Societatea comerciala HEFEX SRL realizeaza urmatoarele lucrari:

-CONFECTII METALICE

-STRUCTURI METALICE

-PLATFORME METALICE

-BUNCARE SI SILOZURI

-TURNURI INALTE DE LA 10 LA 100 METRI

-SCARI INDUSTRIALE

-HALE INDUSTRIALE

-MONTAJ ECHIPAMENTE

-PROTECTII ANTICOROZIVE

Daca sunteti in cautarea unei echipe de profesionisti, o gasiti la Hefex Baia Mare

Tel 0262-287750, 0262-287754

Fax 0262-28774