Postări

Avantajele Caselor Pe Structura Metalica

Avantajele Caselor Pe Structura Metalica

Pana acum 15 ani, romanii preferau casele din caramida cu stalpi de beton sau pe cele din structura de lemn. In ultimii ani insa, dezvoltatorii imobiliari, au inceput sa construiasca si case realizate pe structura metalica.

Dar care sunt avatajele unei case pe structura metalica ?

In primul rand, specialistii in constructii sunt de parerea ca acest gen de constructii, sunt mai usoare decat lemnul, cu aproape 60%.

Daca aveti probleme cu mucegaiul sau rozatoarele, in cazul in care veti opta pentru o casa pe structura metalica, veti exclude din start aceasta problema.

Structura metalica nu arde, prin urmare, nu exista riscul ca locuinta dvs sa fie distrusa de un incendiu.

Daca locuiti intr-o zona seismica, ideal ar fi daca ati construi o casa pe structura metalica, deoarece aceasta rezista la cutremure mari. De asemenea, acest gen de case pot fi realizate in zonele muntoase sau in cele stancoase, deoarece fundatia clasica poate fi inlocuita cu piloni metalici.

Executie unui astfel de imobil, se realizeaza de la 1 la 3 luni, nu tine cont de anotimp, deoarece poate fi montat atat vara, cat si iarna. Durata de viata a unei astfel de case este de peste 100 de ani, iar pretul de executie este mai mic decat a unei case clasice.

Specialistii Hefex construiesc toata gama de structura metalica, la cel mai bun pret garantat.

Pentru informatii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon:

Tel: 0262-287750, 0262-287754

Fax: 0262-28774