Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Hefex

 • Hefex

  Societatea noastră este specializată în fabricarea şi montajul construcţiilor metalice, instalare echipamente şi protecţii la coroziune şi abraziune. Necesitatea creşterii calităţii produselor şi serviciilor oferite a determinat conducerea companiei să solicite auditarea de către The International Certification Network-IQNet şi Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii-SRAC. Ambele instituţii au confirmat faptul că sistemul de management al calităţii de mediu al securităţii şi sănătăţii ocupaţionale aplicat de firma noastră este în conformitate cu cerinţele standardelor ISO 9001:2008  ISO 14001:2004  OHSAS 18001:2007

 • Despre Hefex
  Despre Hefex


  Societatea comercială HEFEX SRL cu sediul în localitatea Baia Mare, jud. Maramureş, a luat fiinţă în mai 2002 având ca activitate principală “Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice” – cod CAEN 2511.

  Mai mult...
 • Dotare Tehnica
  Dotare Tehnica


  HEFEX SRL a achizitionat utilaje si scule performante, gata oricand sa faca fata provocarilor tehnice, sa satisfaca pretentiile beneficiarilor si sa asigure calitatea lucrarilor executate. Dotarea cu tehnica performanta este o preocupare permanenta in firma noastra.

  Mai mult...
 • Referinte
  Referinte


  Apreciem angajamentul intregii echipe HEFEX de a respecta termenele de livrare, deschiderea conducerii HEFEX pentru noi provocari si gradului ridicat de performanta a personalului.

   

  Mai mult...