Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Hefex

Societatea noastră este specializată în fabricarea şi montajul construcţiilor metalice, instalare echipamente şi protecţii la coroziune şi abraziune. Necesitatea creşterii calităţii produselor şi serviciilor oferite a determinat conducerea companiei să solicite auditarea de către The International Certification Network-IQNet şi Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii-SRAC. Ambele instituţii au confirmat faptul că sistemul de management al calităţii de mediu al securităţii şi sănătăţii ocupaţionale aplicat de firma noastră este în conformitate cu cerinţele standardelor ISO 9001:2008  ISO 14001:2004  OHSAS 18001:2007

 • Despre Hefex
  Despre Hefex


  Societatea comercială HEFEX SRL cu sediul în localitatea Baia Mare, jud. Maramureş, a luat fiinţă în mai 2002 având ca activitate principală “Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice” – cod CAEN 2511.

  Mai mult...
 • Dotare Tehnica
  Dotare Tehnica


  HEFEX SRL a achizitionat utilaje si scule performante, gata oricand sa faca fata provocarilor tehnice, sa satisfaca pretentiile beneficiarilor si sa asigure calitatea lucrarilor executate. Dotarea cu tehnica performanta este o preocupare permanenta in firma noastra.

  Mai mult...
 • Referinte
  Referinte


  Apreciem angajamentul intregii echipe HEFEX de a respecta termenele de livrare, deschiderea conducerii HEFEX pentru noi provocari si gradului ridicat de performanta a personalului.

   

  Mai mult...