Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BLOG

Cea mai buna solutie pentru constructia rapida a unor sedii de birou, sali de sport, supermarket-uri ori  magazine, sunt  halele metalice realizate de compania Hefex Baia Mare. Oricare ar fi intrebuintarea  acestora, structura metalica este realizata conform standardelor europene,  astfel incat durata de functionare a halei sa fie de lunga durata.
Halele Metalice Hefex sunt proiectate doar de inginerii companiei. Profilele se executa cu utilaje tehnologice de ultima generatie, de precizie foarte mare.

Inainte de a incepe constructia unei cladiri, este foarte important sa alegem corect structura de rezistenta a acesteia. In domeniul constructiilor, sunt cunoscute mai multe forme de structuri de rezistenta. In acest articol, vom vorbi insa despre avantajele structurilor metalice.

Cauciucarea este una dintre cele mai eficiente protectii anticorozive, folosite de specialistii Hefex, pentru protejarea suprafetelor de rugina.

Aceasta metoda are o rezistenta sporita la abraziune. Pe langa o echipa specializata in aplicarea corecta a protectiilor anticorozive prin cauciucare, echipa Hefex beneficiaza de echipamentele necesare pentru efectuarea unor lucrari de cea mai inalta calitate.
 
Pentru aplicarile corozive sau caustice, specialistii nostri folosesc materialele cele mai potrivite. Cauciucul clorobutilic sau cauciucul bromobutilic sunt recunoscute pentru rezistenta lor chimica si termica mult mai mare la acizii minerali, baze, solventi polari, precum si rezistenta la difuzia gazelor de tipul dioxidului de sulf sau oxizilor de azot.

Protectiile aticorozive prin cauciucare, sunt recunoscute pentru numeroasele lor  beneficii:

Confectia dar si montajul structurilor metalice reprezinta una dintre principalele activitati ale Societatii comerciale HEFEX SRL. In cei 17 ani de experienta, echipa Hefex a demonstrat seriozitate, dar si profesionalism  privind abordarea fiecarui proiect in parte, astfel reusind sa-si creieze o baza larga de client multumiti, atat in Romania, cat si in strainatate.

Page 1 of 3