Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BLOG

Societatea Hefex din Baia Mare, este unul dintre cei mai mari producatori de hale metalice din Romania, dar si din Europa. De multe ori, cei interesati de constructia unei hale metalice, sunt interesati de costurile la care se ridica un astfel de edificiu :

Lucrarile la podul peste raul Somes,  intre Seini si Pomi,  sunt destul de avansate. Pana in prezent,  au fost executate tronsoanele viaductului, precum si structura metalica, care a fost executata de specialistii echipei Hefex SRL din Baia Mare. Construirea acestui pod nou, reprezinta o alternativa suplimentara la trecerea Somesului si o modalitate de abordare mai eficienta a problemelor legate de transportul din zonele mentionate.

Aveti nevoie de o hala pntru spatii comerciale sau industriale ? Echipa Hefex va propune cele mai benefice si eficiente solutii pentru proiectul dumneavoastra. Oferim servicii complete de proiectare, dar si de confectionare a structurilor metalice, precum si asamblarea, montarea si finisarea interioara si exterioara a halelor metalice la cheie.

Halele Metalice isi gasesc utilitatea in foarte multe domenii de activitate.  Fie ca este vorba despre hale metalice  industriale, hale  metalice comerciale, hale metalice agricole de depozitare, spatii de birouri  ori  sali de sport, echipa Hefex  proiecteaza si confectioneaza cea mai rezistenta structura metalica,  pentru realizarea unui produs de cea mai buna calitate, care urmeaza sa fie intrebuintata pe o perioada foarte lunga de timp. 

 

Page 1 of 5