Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BLOG

Confectia dar si montajul structurilor metalice reprezinta una dintre principalele activitati ale Societatii comerciale HEFEX SRL. In cei 17 ani de experienta, echipa Hefex a demonstrat seriozitate, dar si profesionalism  privind abordarea fiecarui proiect in parte, astfel reusind sa-si creieze o baza larga de client multumiti, atat in Romania, cat si in strainatate.

Sunteti agricultor? Va ocupati de recoltarea cerealelor ? Aveti nevoie de silozuri metalice pentru depozitarea graului, porumbului, floarea soarelui, rapitei, orzului sau a orezului?  Compania Hefex Baia Mare va pune la dispozitie o gama larga de silozuri, de cea mai inalta calitate, la un pret excelent.

Anul se prefigureaza a fi unul foarte bun, pentru Societatea Comerciala Hefex Baia Mare. Si in acest an, specialistii nostri vor fi implicati  in proiecte privind constructia Structurilor Metalice, atat in Romania cat si in strainatate. De asemenea, vom executa Platforme Industriale, Buncare si Silozuri, Scari industriale, Hale Industriale si Tunuri din confectii metalice pentru sustinerea estacadelor si schimbarea directiei traseului de benzi transportoare.

Toata lumea isi doreste constructii rezistente in timp, finisaje calitative , iar pretul sa fie accesibil si corect. Pentru acest lucru, important este sa gasesti echipa potrivita, care sa raspunda tuturor cerintelor de mai sus. 

Nu este deloc usor sa te mentii pe o piata, unde concurenta este foarte mare. Din acest motiv, la Hefex SRL se pune un mare accent pe pregatirea continua a personalului, asa incat lucrarile  cu grad mare de dificultate si complexitate sa fie realizate conform cerintelor clientilor.

Page 1 of 2