Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BLOG

Halele Metalice isi gasesc utilitatea in foarte multe domenii de activitate.  Fie ca este vorba despre hale metalice  industriale, hale  metalice comerciale, hale metalice agricole de depozitare, spatii de birouri  ori  sali de sport, echipa Hefex  proiecteaza si confectioneaza cea mai rezistenta structura metalica,  pentru realizarea unui produs de cea mai buna calitate, care urmeaza sa fie intrebuintata pe o perioada foarte lunga de timp. 

 

Specialistii fimei Hefex, recomanda protectiile antiabrazive si anticorozive pentru cresterea  ciclul de viata al echipamentelor si suprafetelor de mari dimensiuni si intretinerea usoara a acestora.  Lucrarile privind montarea protectiilor anticorozive si antiabrazive au numeroase avantaje, deoarece garanteaza o rezistenta  chimica si termica sporita. Protectiile antiabrazive si anticorozive  asigura o protectie de lunga durata atat pentru suprafetele construite din beton, cat si a celor realizate pe baza  structurilor metalice.

O afacere de succes are in spate foarte mult efort, munca, proiecte, si nu in ultimul rand, o echipa bine inchegata. In 2019, firma Hefex S.R.L, a reusit sa le imbine pe toate, astfel reusind sa duca la bun sfarsit mai multe proiecte interesante, atat in Romania, cat si in strainatate. Toate proiectele au fost realizate cu pasiune si pricepere, iar acest lucru a lasat in urma clienti multumiti. Aceasta este cea mai eficienta strategie de business, dupa care, membrii echipei Hefex din Baia Mare,  se vor ghida si in anul 2020.

 

Cea mai buna solutie pentru constructia rapida a unor sedii de birou, sali de sport, supermarket-uri ori  magazine, sunt  halele metalice realizate de compania Hefex Baia Mare. Oricare ar fi intrebuintarea  acestora, structura metalica este realizata conform standardelor europene,  astfel incat durata de functionare a halei sa fie de lunga durata.
Halele Metalice Hefex sunt proiectate doar de inginerii companiei. Profilele se executa cu utilaje tehnologice de ultima generatie, de precizie foarte mare.

Page 1 of 4