Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BLOG

Cauciucarea este una dintre cele mai eficiente protectii anticorozive, folosite de specialistii Hefex, pentru protejarea suprafetelor de rugina.

Aceasta metoda are o rezistenta sporita la abraziune. Pe langa o echipa specializata in aplicarea corecta a protectiilor anticorozive prin cauciucare, echipa Hefex beneficiaza de echipamentele necesare pentru efectuarea unor lucrari de cea mai inalta calitate.
 
Pentru aplicarile corozive sau caustice, specialistii nostri folosesc materialele cele mai potrivite. Cauciucul clorobutilic sau cauciucul bromobutilic sunt recunoscute pentru rezistenta lor chimica si termica mult mai mare la acizii minerali, baze, solventi polari, precum si rezistenta la difuzia gazelor de tipul dioxidului de sulf sau oxizilor de azot.

Protectiile aticorozive prin cauciucare, sunt recunoscute pentru numeroasele lor  beneficii:

Confectia dar si montajul structurilor metalice reprezinta una dintre principalele activitati ale Societatii comerciale HEFEX SRL. In cei 17 ani de experienta, echipa Hefex a demonstrat seriozitate, dar si profesionalism  privind abordarea fiecarui proiect in parte, astfel reusind sa-si creieze o baza larga de client multumiti, atat in Romania, cat si in strainatate.

Sunteti agricultor? Va ocupati de recoltarea cerealelor ? Aveti nevoie de silozuri metalice pentru depozitarea graului, porumbului, floarea soarelui, rapitei, orzului sau a orezului?  Compania Hefex Baia Mare va pune la dispozitie o gama larga de silozuri, de cea mai inalta calitate, la un pret excelent.

Anul se prefigureaza a fi unul foarte bun, pentru Societatea Comerciala Hefex Baia Mare. Si in acest an, specialistii nostri vor fi implicati  in proiecte privind constructia Structurilor Metalice, atat in Romania cat si in strainatate. De asemenea, vom executa Platforme Industriale, Buncare si Silozuri, Scari industriale, Hale Industriale si Tunuri din confectii metalice pentru sustinerea estacadelor si schimbarea directiei traseului de benzi transportoare.

Page 1 of 3